Lees- en spellingsspecialist PO/VO

De cursus lees- en spellingsspecialist PO/VO is nieuw. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de voorschottraining, Connect, de lees- en spellingsbegeleiding, het verbaal werkgeheugen in relatie tot diagnostiek en therapie, maar ook aan het methodisch handelen. Zo wordt ook de vraag beantwoord hoe de lees- en spellingsbegeleiding middels SMART doelen is te verantwoorden. Er wordt ingegaan op de relatie tussen taalvorm en -inhoud, hoe deze elkaar beïnvloeden, hoe dat te testen is en hoe daar in de therapie rekening mee gehouden kan worden. Specifiek wordt er bijna iedere bijeenkomst de onderwijskundige beperking / het participatieprobleem dat de cliënt ervaart, besproken. Zo zijn de eerder gegeven cursussen dyslexiebehandelaar in de 1ste lijn BO en het VO vervangen.

Nieuw is dat deelnemers zich per cursusonderdeel kunnen inschrijven (€ 125,-), bijvoorbeeld voor 9 of 12 september 2019 - verbaal werkgeheugen of 25 november 2019 - MLH, of voor alle 12 bijeenkomsten (€ 1.200,-). De bijeenkomsten 3, 4 en 5 (methodieken van Specht) zijn te volgen voor € 325,-. De cursus is voor logopedisten geaccrediteerd voor 8 punten per bijeenkomst, dus 96 punten voor de hele cursus.

De bijeenkomsten vinden plaats in Leusden en in Molenschot. In onderstaand overzicht staan de data voor de bijeenkomsten in 2019. 

De cursus wordt gegeven in Leusden, Maximaplein 7, op maandag van 16.00 tot 20.15 uur. U kunt zich opgeven voor een cursusdeel of de hele cursus bij het secretariaat van Hiwo; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De cursus wordt gegeven in Molenschot, Schoolstraat 5, op donderdag van 15:45 tot 20.00 uur. U kunt zich opgeven voor een cursusdeel of de hele cursus bij het secretariaat van Hiwo; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Download de flyer voor meer informatie. Mocht u verdere informatie willen, dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Hilde; 06-42252950. 

   

Er komt binnenkort meer informatie over de cursussen.

Disclaime
r